You are not logged in.

#1 2017-01-22 7:29 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

New site live, well, kind of

The old server failed while I was still testing this site so I'm giving it a baptism by fire.... a real fire so to say

The API is replaying the days events now, but I did lose an hour from 8:45 UTC to 9:45 UTC, sorry about that sad

Let me know if you find some any bugs, there will be some many

Thanks

To fix

- Cannot delete from myspammers page
- Cannot toggle checkboxes on api keys page
- CSS pushing contact on page on netbook / old Opera
- Remove mcrypt from removals
- 2017 in copyright footer

Offline

#2 2017-01-22 8:27 pm

Papa Parrot
Moderator
From: Mexico
Registered: 2011-08-19
Posts: 1,826
Website

Re: New site live, well, kind of

I get one using the search (data base) option,

Fatal error: Uncaught RedisException: read error on connection in search.php:499 Stack trace: #0 search.php(499): Redis->zAdd('searchrate:108....', 1485116698, '108.162.215.237...') #1 {main} thrown in search.php on line 499

Offline

#3 2017-01-22 8:39 pm

Alex Kemp
Moderator
From: Nottingham, England
Registered: 2009-12-02
Posts: 2,245
Website

Re: New site live, well, kind of

Not really a bug, just that the page theme is a little radically different from the old-site theme. A bit... designed for children (big buttons + text). I had to Zoom down (under Chromium) to 75% before the text seemed a more normal size, yet the buttons were still too big. I also prefer shading to isolate the main-section from all other sections, rather than this any-colour-u-like-as-long-as-it's-white.

Ah well. No-one likes change.

Offline

#4 2017-01-22 8:40 pm

Snowhog
Member
From: Minnesota
Registered: 2012-09-09
Posts: 60
Website

Re: New site live, well, kind of

When I click on My Spammers I get:


Notice: Undefined variable: navbar in smarty_internal_data.php on line 291


Administrator - Kubuntu Forums . Net
"It is a capital mistake to theorize before one has data." - Sherlock Holmes
Using Kubuntu Linux since March 23, 2007

Offline

#5 2017-01-22 8:53 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

SledgeBrother1 wrote:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mcrypt_module_open() in crypt.class.php:53 Stack trace: #0 removal.php(397): cryptastic->encrypt(Array, 'q-16MTj@UHC5!n1...', true) #1 {main} thrown in crypt.class.php on line 53

I got this error while trying to access the "removal" page

Thanks... fixed

Offline

#6 2017-01-22 8:54 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

GarryRicketson wrote:

I get one using the search (data base) option,

Fatal error: Uncaught RedisException: read error on connection in search.php:499 Stack trace: #0 search.php(499): Redis->zAdd('searchrate:108....', 1485116698, '108.162.215.237...') #1 {main} thrown in search.php on line 499

redis is being a bastard at the moment, thanks to the cluster management.  I've killed the cluster off, pulling it down to one node, and will have to revisit that later, but this shouldn't be throwing an error now

Offline

#7 2017-01-22 8:58 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

Snowhog wrote:

Notice: Undefined variable: navbar .... on line 291

This should be fixed now, can you confirm please?

Offline

#8 2017-01-22 8:59 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

Alex Kemp wrote:

Ah well. No-one likes change.

I can reduce the size of things, once all the functional stuff is fixed.  This is the problem when you do development on a 4k monitor

Offline

#9 2017-01-22 9:05 pm

Snowhog
Member
From: Minnesota
Registered: 2012-09-09
Posts: 60
Website

Re: New site live, well, kind of

pedigree wrote:
Snowhog wrote:

Notice: Undefined variable: navbar .... on line 291

This should be fixed now, can you confirm please?

Yes, I no longer receive this error.


Administrator - Kubuntu Forums . Net
"It is a capital mistake to theorize before one has data." - Sherlock Holmes
Using Kubuntu Linux since March 23, 2007

Offline

#10 2017-01-22 9:13 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

if that is all the bugs from a non-stop day, a day of neglecting my sick daughter in order to get this site back up and running, then I'll be happy

Offline

#11 2017-01-23 1:50 am

Papa Parrot
Moderator
From: Mexico
Registered: 2011-08-19
Posts: 1,826
Website

Re: New site live, well, kind of

Thanks,  sorry to hear about your daughter,..
Yes , the search is working now,..


In reverse 

Alex---A bit... designed for children (big buttons + text).

My eyes are so bad, the big buttons are a plus to me, (visually impaired old man)

Offline

#12 2017-01-23 4:38 am

Ag2000CO
Member
Registered: 2012-12-10
Posts: 80

Re: New site live, well, kind of

I admit I don't know the last date I checked the spammer database, maybe Dec?  When I look at "my spammers" the last entry is Sep 16.  I dump forum spam from two forums ~daily so some is missing.

two of my keys have lost all data (show 0 spammers)

New look is good. Hope your daughter is better.


Lou
Say what you will about Sisyphus. He always has work.

Offline

#13 2017-01-23 5:10 am

masterwolf
Member
From: 123 North Antarctica
Registered: 2012-01-21
Posts: 53
Website

Re: New site live, well, kind of

Bug report #2: Can't submit any evidence. Submitted a spammer with evidence but when I view the database entry the evidence field is blank.

Offline

#14 2017-01-23 5:28 am

Ag2000CO
Member
Registered: 2012-12-10
Posts: 80

Re: New site live, well, kind of

masterwolf wrote:

Bug report #2: Can't submit any evidence. Submitted a spammer with evidence but when I view the database entry the evidence field is blank.

Yes for manual submit.  Data automatic submitted data no longer shows up at all.

Last edited by Ag2000CO (2017-01-23 5:32 am)


Lou
Say what you will about Sisyphus. He always has work.

Offline

#15 2017-01-23 5:42 am

masterwolf
Member
From: 123 North Antarctica
Registered: 2012-01-21
Posts: 53
Website

Re: New site live, well, kind of

Update about my first bug report. The forum doesn't seem to be sending any emails at all. Attempted to create the new user, Cowsay, but never got the activation email.

Ag2000CO wrote:

Yes for manual submit.

It was a manual submission. I haven't done a api submission for some time. I wonder if I even still have the code for it saved somewhere.

Offline

#16 2017-01-23 8:55 am

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

masterwolf wrote:

Bug report #3: The removal page records the Cloudflare IP as the visitors public IP.

Perhaps I should  stop posting bug reports and let you get some sleep. tongue

Fixed this now

Offline

#17 2017-01-23 9:43 am

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

masterwolf wrote:

Bug report #2: Can't submit any evidence. Submitted a spammer with evidence but when I view the database entry the evidence field is blank.

Fixed now, thanks

Offline

#18 2017-01-23 9:53 am

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

The evidence and the email have been fixed now

Offline

#19 2017-01-23 12:26 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

Ag2000CO wrote:

two of my keys have lost all data (show 0 spammers)

Fixed, thanks smile

Offline

#20 2017-01-23 12:40 pm

Kigen
Member
Registered: 2013-09-18
Posts: 7

Re: New site live, well, kind of

The submission stats page appears to be partially broken.

http://www.stopforumspam.com/userstats

Offline

#21 2017-01-23 1:15 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

Kigen wrote:

The submission stats page appears to be partially broken.

http://www.stopforumspam.com/userstats

Thanks, I'll give that a look a bit later

Offline

#22 2017-01-23 1:56 pm

SledgeBrother1
Member
From: Italy
Registered: 2016-09-01
Posts: 23

Re: New site live, well, kind of

also, seems i cannot check "public" and "reportable" on my API keys. How odd...


Funny thing is SFS blocks me from trolling behind proxies big_smile

Offline

#23 2017-01-23 4:10 pm

kpatz
Member
Registered: 2008-10-09
Posts: 1,427

Re: New site live, well, kind of

Just one forum annoyance (well, other than the totally changed theme, lol): post quotes are in a large font.

like this!


Spam happens when greed meets stupidity.

Offline

#24 2017-01-23 4:10 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

SledgeBrother1 wrote:

also, seems i cannot check "public" and "reportable" on my API keys. How odd...

I'll have a look at that as well.  What browser and version/OS are you using?

Offline

#25 2017-01-23 5:22 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,927

Re: New site live, well, kind of

kpatz wrote:

Just one forum annoyance (well, other than the totally changed theme, lol): post quotes are in a large font.

like this!

I'll fix the quote size.  It's one of the "do it last" things

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Close
Close