You are not logged in.

#51 2017-02-18 3:17 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Fixed domain stats history not graphing

Offline

#52 2017-02-19 2:39 pm

josm
Member
Registered: 2011-08-09
Posts: 6

Re: New site live, well, kind of

I did have a look at the site since a long time and I see IPv6 is now supported. A test submission from Trac spamfilter worked fine (Trac does test and submit IPv6 even before that change, as I hoped one day it will work). Thanks.

Three little issues:
1) Entry: http://www.stopforumspam.com/evidence/143850952
The IP-Check display does not work:  http://www.stopforumspam.com/ipcheck/2604:a880:400:d0::

2) IP-Check for IPv4 has also an issue: http://www.stopforumspam.com/ipcheck/78.139.127.63 says "7.813900e+1rscheint in unserer Datenbank" --> First should probably be a name and not a number and it must be "erscheint".

3) Small text issue: http://www.stopforumspam.com/userstats --> "erscheinen diese nachfiolgend." Should be "nachfolgend". Anyway it's unclear to me what the whole sentence should mean, as there is only one graphics, but I have multipe API keys.

Offline

#53 2017-02-19 3:22 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Thanks josm, I'm fixing code today so I'll look at these next.

Offline

#54 2017-02-19 3:22 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Fixed removal form allowing requests for when data doesnt exist

Offline

#55 2017-02-19 3:46 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Fixed incorrect path to ASN data for IPv6 lookup, causing the ipcheck page to fail when IPv6 address passed

Offline

#56 2017-02-19 4:30 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

josm wrote:

1) The IP-Check display does not work:  http://www.stopforumspam.com/ipcheck/2604:a880:400:d0::
2) IP-Check for IPv4 has also an issue: http://www.stopforumspam.com/ipcheck/78.139.127.63 says "7.813900e+1rscheint in unserer Datenbank"
3) Small text issue: userstats --> "erscheinen diese nachfiolgend." Should be "nachfolgend". A

Fixed the sprintf formatting for German when passing an IP address.
Fixed typo in the German translation for users with legacy language cookie present

Offline

#57 2017-02-19 5:05 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Fixed the location of the confirmation prompt on the "My Spammers" page so that it now shows at the top of the page.
Darkened some of the site text boxes, check boxes etc, in order to increase the contrast

Offline

#58 2017-02-19 6:00 pm

Maikuolan
Member
From: Perth, Western Australia
Registered: 2011-08-09
Posts: 677
Website

Re: New site live, well, kind of

Low priority, but did you spot the bug report I posted to the "Post Bugs Here Please!" thread? Just to check whether it'd been noticed. :-)


phpMussel file upload protection (v1.0.0, 2017.08.20).
CIDRAM IP blocker (v1.1.0, 2017.08.20).
SFS Mass IP Checker (v0.1.3, 2016.09.10).

Offline

#59 2017-02-19 6:14 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Yup, and I've already fixed it smile

Offline

#60 2017-03-09 2:15 pm

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Fixed an issue (a race condition in caches) where some blacklisted domains weren't showing as blacklisted in search results (ipcheck etc).

Offline

#61 2017-07-22 5:05 am

Tehrasha
Member
Registered: 2012-07-07
Posts: 2

Re: New site live, well, kind of

Every topic I click in the forum takes me to that thread, then immediately refreshes to...
'https://www.stopforumspam.com/forum/viewtopic'  which does not exist.

I have to click BACK every time to get to the content.

Similarly, every time I use the search, it displays the results for about 1 second then refreshes back to a blank search page.  I have to rapidly click the X to stop the page refreshing to see the results.

Using firefox.

Offline

#62 2017-07-23 6:28 am

chrishirst
Member
From: Blackpool UK
Registered: 2011-01-22
Posts: 32
Website

Re: New site live, well, kind of

Tehrasha wrote:

Every topic I click in the forum takes me to that thread, then immediately refreshes to...
'https://www.stopforumspam.com/forum/viewtopic'  which does not exist.

I have to click BACK every time to get to the content.

Similarly, every time I use the search, it displays the results for about 1 second then refreshes back to a blank search page.  I have to rapidly click the X to stop the page refreshing to see the results.

Using firefox.

Have you cleared your browser cache and deleted cookies for this site?

Offline

#63 2017-07-23 9:41 am

pedigree
uıɐbɐ ʎɐqǝ ɯoɹɟ pɹɐoqʎǝʞ ɐ buıʎnq ɹǝʌǝu ɯ,ı
From: New Zealand
Registered: 2008-04-16
Posts: 6,536

Re: New site live, well, kind of

Tehrasha wrote:

Every topic I click in the forum takes me to that thread, then immediately refreshes to...
'https://www.stopforumspam.com/forum/viewtopic'  which does not exist.  Similarly, every time I use the search, it displays the results for about 1 second then refreshes back to a blank search page.  I have to rapidly click the X to stop the page refreshing to see the results.

I've not been able to replicate either of these.  Is the search the forum search or the site search?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

Close
Close